Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 4 camere Valul lui Traian Constanta

144 m2, P+1, an constructie: 2009

56,000 € (negociabil) TVA inclus

Rata credit de la 1,301 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 4 camere Valul lui Traian Constanta vanzare casa 4 camere Valul lui Traian Constanta - image 1 vanzare casa 4 camere Valul lui Traian Constanta - image 2 vanzare casa 4 camere Valul lui Traian Constanta - image 3 vanzare casa 4 camere Valul lui Traian Constanta - image 4
vanzare casa 4 camere Valul lui Traian Constanta - image 5

Casa de vanzare in zona linistita in Valu lui Traiana, la 5 minute de drumul national.Casa este disponibila pentru mutare imediat, are toate actele necesare vanzarii realizate si dispune de vedere mixta cu balcon deschis.Dotarile cuprind: apometre, sistem alarma, usa metalica la intrare, gresie si faianta, parchet laminat, cablu tv, internet si telefon fix.Casa este izolata la interior si exterior, este construita pe 12 stalpi de beton cu placa de beton.Proprietarul mai vinde un imobil in apropierea imobilului prezentat ce se poate executa in functie de dorinte.Proprietarul executa constructii in orice zona in Valu Traian.


Detalii imobil casa 4 camere Valul lui Traian Constanta

Pret/m2 389 €
Camere 4
Strada Str. Negit Fazal
Suprafata 144 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 354 m2
Deschidere 5
Amprenta la sol 79m2
Centrala termica electrica
Material BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, electricitate
Imbunatatiri tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta

Situat intr-o zona noua, de vile si case, imobilul are in apropiere: scoala, gradinita, magazine alimentare, biserica si farmacie.Primaria si sediul Politiei Locale este la doar 5 minute de mers, ca si soseaua nationala.Mijloace de transport in comun: maxi taxi.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-15949
Anuntul: Vanzare casa 4 camere Valul lui Traian Constanta
Introdus la data de: 26 Ianuarie 2010
Verificat ultima data: 7 Iunie 2011
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.926 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.437 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..