Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta

250 m2, parter, an constructie: 1992

55.000 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 30 Martie 2010
Rata credit de la 1,420 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa de vanzare in zona linistita Valul Traian.Casa este disponibila pentru mutare imediat si dispune de vedere mixta. Casa dispune de curte in fata si in spatele imobilului.Dotarile cuprind: apometre, usa pvc la intrare, gresie si faianta, dusumele, tavan fals, arcade, spoturi, cablu tv, internet si telefon fix.Casa dispune de beci amenajat ce poate fi folosit pe post de crama, fantana arteziana construita din piatra, pereti de 40 cm grosime si lemne de foc pentru tot anotimpul rece.

Detalii imobil casa 5 camere Valul lui Traian Constanta

Pret/m2 220,00 €
Camere 5
Strada Str. Bucuresti
Suprafata 250 m2
Structura parter
Bai 1
Amprenta la sol 250m2
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1992
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare privata

Zona in care este situat imobilul este o zona centrala, in apropiere de politie si primarie, in apropiere se mai pot gasi: magazine alimentare, minimarket, aprozar, scoala si gradinita.Mijloace de transport in comun: maxi taxi.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..