Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta

250 m2, parter, an constructie: 1992

55,000 € (negociabil) TVA inclus

Rata credit de la 1,277 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 1 vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 2 vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 3 vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 4
vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 5 vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 6 vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 7 vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 8 vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 9 vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta - image 10
Vezi toate fotografiile

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa de vanzare in zona linistita Valul Traian.Casa este disponibila pentru mutare imediat si dispune de vedere mixta. Casa dispune de curte in fata si in spatele imobilului.Dotarile cuprind: apometre, usa pvc la intrare, gresie si faianta, dusumele, tavan fals, arcade, spoturi, cablu tv, internet si telefon fix.Casa dispune de beci amenajat ce poate fi folosit pe post de crama, fantana arteziana construita din piatra, pereti de 40 cm grosime si lemne de foc pentru tot anotimpul rece.


Detalii imobil casa 5 camere Valul lui Traian Constanta

Pret/m2 220 €
Camere 5
Strada Str. Bucuresti
Suprafata 250 m2
Structura parter
Bai 1
Amprenta la sol 250m2
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1992
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare privata

Zona in care este situat imobilul este o zona centrala, in apropiere de politie si primarie, in apropiere se mai pot gasi: magazine alimentare, minimarket, aprozar, scoala si gradinita.Mijloace de transport in comun: maxi taxi.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-15562
Anuntul: Vanzare casa 5 camere Valul lui Traian Constanta
Introdus la data de: 23 Noiembrie 2009
Verificat ultima data: 30 Martie 2010
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.904 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.354 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..