Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta

57 m2, 5/5, an constructie: 2009

50,000 € TVA inclus

Rata credit de la 1,161 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta - image 1 vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta - image 2 vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta - image 3 vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta - image 4
vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta - image 5 vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta - image 6 vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta - image 7 vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta - image 8
Vezi toate fotografiile

Apartament de vanzare in zona ultracentrala Constanta la 25 de minute de plaja.Apartamentul este situat intr-un bloc mansardat, dispune de vedere mixta cu izolatie la exterior si acoperis Lindab.Apartamentul se vide semifinisat, are realizate la interior instalatiile tuturor utilitatilor, instalatiile si infrastructura de internet, cablu si telefonie este mascata in pereti, scara blocului este renovata si are inlocuite instalatiile de scurgere si incalzire.


Detalii imobil apartament 3 camere Casa de cultura Constanta

Pret/m2 877 €
Camere 3
Strada Aleea Lalelelor
Suprafata 57 m2
Etaj 5/5
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta

Situat intr-o scara curata cu vecini linistiti, imobilul are in apropierea sa scoala, gradinita, liceul Sportiv, magazine alimentare, supermarketul Kauffland, piata Obor, restaurantul Balada si Casa de Cultura.Mijloace de transport in comun: Autobuzele 100, 49 si 51.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-15439
Anuntul: Vanzare apartament 3 camere Casa de cultura Constanta
Introdus la data de: 12 Noiembrie 2009
Verificat ultima data: 6 Iulie 2011
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.080 anunturi imobiliare de la particulari
  • 20.996 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..