Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Vanzare casa 3 camere Corbu Constanta

120 m2, P, an constructie: 2008

36,000 € TVA inclus

Rata credit de la 600 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul Prima Casa se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont BCR.
vanzare casa 3 camere Corbu Constanta vanzare casa 3 camere Corbu Constanta - image 1 vanzare casa 3 camere Corbu Constanta - image 2 vanzare casa 3 camere Corbu Constanta - image 3 vanzare casa 3 camere Corbu Constanta - image 4
vanzare casa 3 camere Corbu Constanta - image 5 vanzare casa 3 camere Corbu Constanta - image 6 vanzare casa 3 camere Corbu Constanta - image 7 vanzare casa 3 camere Corbu Constanta - image 8 vanzare casa 3 camere Corbu Constanta - image 9
Vezi toate fotografiile

Casa este disponibila pentru mutare imediat, are toate actele necesare vanzarii realizate si dispune de vedere mixta.Casa dispune de toate utilitatile, are posibilitate de mansardare si proiect pentru mansarda, curte si gradina cu pomi fructiferi si vita de vie. Dotarile casei cuprind: apometre, usa pvc la intrare, gresie si faianta, parchet laminat, internet, telefon fix si antena digitala.

Casa se vinde partial mobilata


Detalii imobil casa 3 camere Corbu Constanta

Pret/m2 300 €
Camere 3
Strada Sat. Vadu- Str. Campului nr.8
Suprafata 120 m2
Structura P
Bai 1
Amprenta la sol 120m2
Material BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Canalizare Canal
Parcare garaj

Pozitionare pe harta

Situata intr-o zona lnistita, o adevarata oaza de liniste si verdeata, la doar 10 minute de mare, 10 minute de padure si Lacul Sinoe, casa are in apropiere: cherhana, plaja, scoala cu clase 1-4, gradinita si magazine alimentare.Satul Vadu reprezinta o locatie linistita, un refugiu pentru cei in cautare de soare, liniste si aer curat vara si nu numai, la doar 30 de minute de Constanta si 20 de Navodari, acesta are in apropiere numeroase balti, si lacuri dar si Marea Neagra.

Contact proprietar

ID anunt: MDC-13958
Anuntul: Vanzare casa 3 camere Corbu Constanta
Introdus la data de: 2 Iulie 2009
Verificat ultima data: 20 Februarie 2014
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.970 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.474 anunturi imobiliare de la agentii

Contacteaza proprietarul prin email

Contacteaza proprietarul telefonic

Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..