Vanzare casa 7 camere Coiciu Constanta

441 m2, D+P+1+M, an constructie: 2006

270.000 € (negociabil) TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 6,972 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa este disponibila pentru mutare in functie de perioada si modul de plata, dispune de vedere mixta cu balcoane deschise si terase in fata si spatele casei, garaj si doua locuri de parcare in curtea imobilului.Dotarile includ: climatizare cu ciller si ventilo convertor, centrala proprie cu incalzire in pardoseala, apometre, ansamblu hidrofor, dedurizator apa, usa din lemn masiv la intrare, gresie si faianta in living si holuri, piatra naturala la gard, soclu si terase, parchet din lemn masiv in dormitoare, balustrade si gard din fier forjat, tavan fals, arcade, spoturi, cablu tv, internet si telefon fix.Casa este izolata cu termosistem, la interior cu rigips si vata minerala, la exterior cu rigips si tencuiala decorativa.SE ACCEPTA CREDIT IMOBILIAR.

Detalii imobil casa 7 camere Coiciu Constanta

Pret/m2 612,24 €
Camere 7
Strada Str. Emil Racovita
Suprafata 441 m2
Structura D+P+1+M
Bai 5
Suprafata teren 440 m2
Deschidere 13
Amprenta la sol 192m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida, Lemn
Stare proprietate noua
An constructie 2006
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare garaj

Variante schimb

Accept variante de schimb cu alte imobile si diferenta de bani.

  • Caut schimb in orasul Constanta
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Situata intr-o zona linistita, o zona neinundabila, cu vecini linistiti, casa are in apropiere: scoala, gradinita, Academia Navala, Centrul CERONAV, Universitatea Dimitrie Cantemir, magazine alimentare, supermarketele Metro si Real, piata Catanga, spalatorii auto si sedii bancare.Mijloace de transport in comun: autobuzele 102, 51, 44 si maxi taxi.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..