Vand casa si teren in Somova, aproape de balta.

66 m2, P, an constructie: 1995

23.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 464 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa 66mp+ anexa 44mp+ teren 2017mp in Somova, judetul Tulcea,  str. Taberei nr.32 (spre soseaua Parchesului, aproape de balta, zona linistita). Casa construita in 1995, din ceamur si acoperis azbociment, are doua camere, o bucatarie si un hol, la care s-a facut o extindere din BCA si acoperis tabla. Casa este locuibila, are apa si curent electric, dar exteriorul nu este tencuit, extensia din BCA nu este tencuita interior-exterior. Spatele casei  este izolat termic si tencuit (spre balta). Incalzire cu centrala termica pe lemne, cu calorifere. Casa mai are un beci si o anexa. Terenul are 2017 mp, deschidere 23 ml, vie pe rod, pomi, fundul gradinii are deschidere 17 ml (poate intra tractorul pentru lucrari agricole). Cadastrul si intabularea sunt facute, pret 23000 euro.

Detalii imobil Vand casa si teren in Somova, aproape de balta.

Camere 3
Strada Taberei 32
Suprafata 66 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 2017 m2
Deschidere 23
Amprenta la sol 110m2
Pivnita DA
Centrala termica lemne
Material ceamur
Stare proprietate de renovat
An constructie 1995
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, electricitate
Imbunatatiri parchet, tamplarie termopan
Sosea pietris

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..