Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila tip duplex construita in zona centrala

128 m2, P+1, an constructie: 2017

168.000 €

Ultima actualizare: 18 Iunie 2018
Rata credit de la 3,498 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

mobil care iti ofera confort, siguranta si valoare imobiliara situat intr-o zona rezidentiala a comunei Dumbravita.Constructia a demarat in anul 2016 iunie si a fost edificata(intabulata) in anul 2017 noiembrie , repectandu-se astfel toti timpi necesari maturarii materialelor folosite(maturarea betonului, tencuielilor int-ext, sapelor etc)
Apartamentul listat spre vanzare are o suprafata utile de 127,85 mp la care se adauga suprafata teraselor de 15,20 mp rezultand o suprafata totala de 143,05 mp cu o cota parte din teren de 323 mp.Dispune de patru camere, trei bai,bucatarie inchisa si camera tehnica.
Compartimentarea este facuta astfel :
Parter _ antreu 4,45 mp--living + scara 32,51 mp--bucatarie 12,8 mp--spatiu tehnic 8,8 mp--grup sanitar 2,63 mp
Etaj _hol 6,87 mp--birou 16,61 mp - grup sanitar 4,48 mp -dormitor 15,20 mp--dormitor 18,92 mp - grup sanitar 4,58 mp.
Utilitati _ canalizare gravitationala_apa retea( presiune marita prin vas tampon 500 l AquaPur cu pompa submersibila)_gaz_curent electric trifazic (14 kw)_ traseu cabluri de date( tub gofrat de la stalp pana la camera tehnica).
Accesul este facil toate strazile sunt asfaltate fiind situat foarte aproape de Fropin.
Apartamentul are doua locuri de parcare amenajate(pavele), acces pietonal (videointerfon Comax cu electroyala)acces auto(poarta 4,5 ml cu automatizare), sistem de alarma preinstalat(senzori geam spart, electromagnetici si PIR),camere video instalate.
Apartamentul dispune de un pod inalt amenajat prin podire cu OSB pretabil ptr mansardare ulterioara (utilitatile apa rece, calda, curent electric sunt deja trase), accesul in pod se face cu ajutoarul unei scari modulare Fakro.
Structura rezistenta compusa din zidarie portanta (Cemacom 30 cm ziduri interioare si exterioare),samburi/stalpi din beton armat (30*30), grinzi beton armat si placi beton armat ( placa sol hidroizolata impreuna cu elevatia in masa betonului cu aditiv Hyseal, placa peste parter si placa peste etaj iesita in consola circa 50 cm).
Acoperisul este de tip sarpanta inalta din lemn tratat cu prinderi tip tije filetate, buloane, placute metalice si scoabe, tigla beton Terran culoare maro, jgheburi tip atic ascunse in consola, cate doua geamuri iluminator/acces Fakro.
Instalatiile sanitare sunt din cupru, incalzirea se realizeza prin radiatoare de aluminiu Fondital cu aportul unei centrale pe gaz in condensatie Buderus,apa calda menajera este asigurata de centrala prin intermediul unui boiler bivalent(300l), presiunea apei reci este asigurata de un vas tampon de 500l AquaPur/Valeram c pompa submersibila.In acest mod se asigura o presiune constanta a apei in conditiile folosirii mai multor consumatori si se elimina variatiile de temperatura din timpul dusului existente la centralele uzuale tip ACMI (apa calda menajera instant).Camera tehnica , inima apartamentului, este prevazuta cu posibilitatea introducerii in sistem a unui aparat de dedurizare apa ( val in Dumbravita este de 45 grd germane admis fiind 15 grd germane), racordarea masinii de spalat, uscatorului, priza trifazica.
Instalatia electrica este realizata prin treceri in tub Bergam ignifugat(teava dura ) prin spatiul tehnic dintre tavanul de rigips si placa de beton(beneficii _ in cazul unor defectiuni se pot schimba cu usurinta cablurile la alte constructii se foloseste copex mobil trecut prin sapa).Toate circuitele dispun de sigurante cu diferential(protectie la electrocutare), sunt prevazute circuite separate ptr clime, centrala termica, masini spalat rufe/vase,boiler,atomatizari poarta.Este asigurat iluminarea exterioara si doua prize exterioare cu protectie.
Anveloparea constructiei este realizata i sistem complet Baumit cu polistiren EPS 80 cu grosimea de 12 cm( a fost luat in calcul atingerea punctului de roua in materialul termoizolant la o temperatura ext de -15 grd ptr o temperatura in de 23 grd).Constructia a fost tencuita exterior ptr a permite lipirea polistirenului cf normelor in vigoare( perimetral si centru) cu adeziv Procontact , spacluirea si inglobarea plasei a fost realizata cu adeziv DuoContact.S-au folosit profile de etanseizare la geamuri si usi atat in exterior at si in interior.Decorativa este siliconica Oskar 3Tek, bob orez 1,5 mm culoare alb.
Izolarea termica a fost facuta si la etapa fundatie fiind instalat polistiren extrudat de 12 cm sub placa de beton de pe sol, peste placa de beton polistiren extrudat de 3 cm apoi sapa armata cu plasa STM.
Izolatia placii beton peste etaj (pod) : intre tavan rigips si placa 10 cm vata, peste placa beton pod EPS 80 de 15 cm pus in casete de lemn apoi podit cu OSB.
Izolarea termica a planseului din camera tehnica a fost facuta cu spuma cu celula inchisa 15 cm grosime ptr a atinge valoarea de rezistenta termica specifica ptr plansee tip terasa.
Tamplaria este de tip termopan ,PVC, nuc, Rehau Eurobriliant 70 cu sticla ClimaGuard, bagheta calda si argon.
Hidroizolarea suprafetelor supuse intemperiilor a fost facuta in sistem complet Mapei ( Mapelastic, banda autoadeziva Mapei SA, plasa Mapei.Gresia montata la exterior cu adeziv dedicat ptr exterior Mapei Keraflex MaxiS1.
Finisajele interioare tinci semifin , lavabil Oskar latex, finisaj Sanmarco,baghete decorative ORAC_belgia,tavane rigips 12,5 Knauf,folie anticondens parter (bai, bucatarie,camera tehnica), folie anticondens +10 cm vata etaj( peste placa etaj in pod 15 cm Eps 80 podit cu OSB astfel se atinge rezistenta termica admisa de 5 m2k/W), gresie_faianta portelanata, parchet Quikstep_belgia, usi de interior Pertura_austria, usa metalica de exterior izolata cu vata minerala, scara beton placata cu lemn,obiecte sanitare Ideal Standard, Cersanit,baterii baie Casa Blanca_Lavello alb, dus walk in cu pereti sticla securizata_Oglinda , usa - paravan acces bucatarie din sticla securizata _Oglinda.
Apartamentul are instalat senzorii de efractie tip geam spart , contact electromagnetic si PIR la toate intrarile posibil vizate urmand ca viitorul proprietar sa isi instaleze centrala de alarma.
Deasemenea sunt montate camere de vedere si realizat sistem CCTV integrat urmand ca viitorul proprietar sa isi instaleze DVR-ul.
Accesul in incinta se realizeaza pe poarta pietonala prin intermediul videointerfon Comax, accesul auto se face cu ajutorul automatizari Life care actioneaza o poarta culisanta de 5 ml (accesul este de 4, 5 ml)
Apartamentul dispune de doua locuri de parcare amenajate cu pavele, spatiu verde premenajat, spatiu exterior preamenajat( gazon si copaci_tei)

Detalii imobil Vila tip duplex construita in zona centrala

Camere 4
Strada NEPTUN
Suprafata 128 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 323 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..