Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa p+m tip duplex, la pret de apartament

150 m2, p+m, an constructie: 2016

72.900 €

Ultima actualizare: 22 Februarie 2017
Rata credit de la 1,472 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Constructie noua, cu 3 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, loc de servit masa, balcon, 2 terase, 2 locuri de parcare, curte,  modern finisata si izolata termic, are utilitati(gaz,apa,curent,fosa), vecinatati locuite si se afla intr-o zona linistita la doar 11 km de Iulius mall Timisoara. Pretul, echivalent a unui apartament in Timisoara, este negociabil si accept credit.

Detalii imobil Casa p+m tip duplex, la pret de apartament

Camere 4
Strada junilor nr 8
Suprafata 150 m2
Structura p+m
Bai 2
Suprafata teren 290 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..