Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, vand casa mobilata si utilata in Giarmata Mare, 200 mp

200 m2, P+1, an constructie: 2010

105.000 €

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2017
Rata credit de la 2,186 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand casa moderna P+M, complet mobilata, si anexa, situata in comuna Giarmata Mare, str. Tinerilor nr. 11, cu Su 150 mp, Sc 200 mp si 1000 mp suprafata totala teren. Casa este compusa la parter (90 mp) din: hol, living, 1 camera, bucatarie + camara, baie, camera tehnica si 1 terasa inchisa. Casa scarii e prevazuta cu balustrade inox si sticla. Mansarda (70 mp) este compusa din: hol, 2 camere, baie si terasa deschisa de 35 mp. Anexa este compusa din 2 incaperi, wc + pod. De asemenea, terenul cuprinde si o terasa cu gratar din beton si alei amenajate din pavaj de beton, gradina cu pomi fructiferi si plante ornamentale si alei din dale de beton.

Casa este dotata cu instalatie incalzire centrala proprie pe gaz, curent trifazic, apa (foraj la 125 m adancime), fosa septica, geamuri termopane cu site, instalatie alarma si camere video, doua instalatii de aer conditionat, antena TV Romtelecom.

Interioarele sunt finisate cu vopsea lavabila, iar exteriorul este izolat cu polistiren de 10 cm si vopsea decorativa.

Pretul este de 105 000 euro, negociabil.

 

 

Detalii imobil Proprietar, vand casa mobilata si utilata in Giarmata Mare, 200 mp

Camere 4
Strada Tinerilor
Suprafata 200 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 1000 m2
Centrala termica gaz
Material Caramida
Stare proprietate buna
An constructie 2010
Compartimentare decomandat
Utilitati gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea pietris
Canalizare Fosa septica

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Timisoara
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..