Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa la tara in comuna Lenauheim, jud. Timis

1600 m2, p, an constructie: 1950

9.500 €

Ultima actualizare: 9 Iulie 2016
Rata credit de la 193 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa la tara in comuna Lenauheim in stare buna cu bransament de apa , casa are 2 camere si 2 bucatarii, hol,geamuri termopan spre strada, anexe gospodaresti,vie,pomi fructiferi ,gradina 1600m2 situata pe str. Satul Nou nr: 744 la 50 km de Timisoara.
Detalii suplimentare la nr de telefon:
0743399356

Detalii imobil Vand casa la tara in comuna Lenauheim, jud. Timis

Camere 2
Strada Satul Nou
Suprafata 1600 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 1600 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1950
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..