Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

De vanzare casa modernizata la Dunare

100 m2, P, an constructie: 1950

15.000 €

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2016
Rata credit de la 303 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Situata in Comuna Islaz aproape de confluenta dintre Dunare si Olt, intr-o zona frumoasa din lunca Dunarii unde se pot practica pescuitul, vanatoarea, navigatia si se pot admira flora si fauna din ostrovurile de pe Dunare, casa a fost complet renovata si modernizata incepand cu anul 2010. Include 100 m2 suprafata locuibila: 2 holuri, 2 dormitoare, bucatarie, baie si terasa. Suprafata totala a curtii este de 1200 m2, cu pomi fructiferi pe rod, pretabil gradinarit (sol cu caracteristici deosebite). Proprietatea include si anexe renovate recent si aflate intr-o stare buna. Lucrarile de renovare si modernizare au inclus consolidare fundatie si structura, refacere completa acoperis (inclusiv structura de lemn), izolatie interioara, refacere tencuiala exterioara, podirea intregii case, gresie si faianta, instalatii sanitare interioare (apa, canalizare, dus, toaleta, boiler), reamanajare put (dotat cu o pompa in serviciu si una de rezerva), fosa septica, gratar in curte. Casa este complet mobilata si dotata. Distante relevante: 500 m pana la malul Dunarii, 800 m pana la Parcul Central Islaz, 15 km pana in Portul Comercial Turnu Magurele, 22 km pana in Portul comercial Corabia and 153km pana in central Bucurestiului.

Detalii imobil De vanzare casa modernizata la Dunare

Camere 4
Strada Pescarusului
Suprafata 100 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 1200 m2
Deschidere 25
Amprenta la sol 100m2
Centrala termica lemne
Stare proprietate renovata
An constructie 1950
Compartimentare semidecomandat
Utilitati electricitate
Imbunatatiri faianta, parchet
Sosea asfalt
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..