Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa

102 m2, p, an constructie: 2015

17.000 €

Ultima actualizare: 6 Iulie 2016
Rata credit de la 354 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vnd casa 102mp, terasa, sufragerie,dormitor parchet,antreu,marchiza,baie cu gresie faianta,bucatarie faianta,hota etc, si o altata constructie din bca la rosu de 75mp+anexe casa se afla an centru satului an spatele caminului cultural la 80 km de Bucuresti si 12km de  Videle an sat Ciuperceni com  Cosmesti mobilata si utilata complect,masina de spalat,conbina frigorifica,aragaz,toate noi, butelie,apa calda baie si bucatarie,apa curenta+put cu hidrofor,canalizare,cablu tv,internet,telefon,gemuri termopane,usile la interior de termopan si exterior de metal cu 2200 m teren in curte, 80 pasari gaiini,curci, gaste,rate 2porci gradina de legume,solar anbele cu sistem de udare prin picurare,livada cu pomi fructiferi,meri,peri,visini,ciresi,nuci,pruni,cu cadastru si intabulare ,extras de carte funciara, pret 17000E

Detalii imobil Vand casa

Camere 4
Strada caminului
Suprafata 102 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 2200 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..