Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VANDSCHIMB 2 CASE pe acelas TEREN, comuna PUTINEIU, judetul TELEORMAN

160 m2, P+Mansarda, an constructie: 2010

39.500 €

Ultima actualizare: 16 Mai 2016
Rata credit de la 799 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Schimb/vand 2 case pe acelasi teren de 5000 de metri patrati . Constructiile sunt noi, avand conditiile necesare :centrala termica, apa curenta , termopane .Prima casa are o suprafata de 80 de metri patrati cu parter si pod mansardabil. A doua are o suprafata de aproximativ 80 de metri patrati .Peisajul este deosebit cu vedere la strada . Doresc sa schimb doar cu apartament in Bucuresti de preferat sectorul 4,sau in alte parti ale Bucurestiului . Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon :0765218339

Detalii imobil VANDSCHIMB 2 CASE pe acelas TEREN, comuna PUTINEIU, judetul TELEORMAN

Camere 6
Strada Soseaua Turnu Magurele nr 58
Suprafata 160 m2
Structura P+Mansarda
Bai 2
Suprafata teren 5000 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..