Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Draganesti-Vlasca Comunesate Teleorman

92 m2, P, an constructie: 1975

14.600 €

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2015
Rata credit de la 304 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa este din paianta tencuita la exterior si acoperita cu tabla,are 92m,5 camere si 3 holuri,este in stare buna.
Curtea are 1100 de m cu o deschidere de 30 de m,doua anexe "batranesti",o bolta de 15 m lungime,vie in fata si in spatele casei si diferiti pomi fructiferi.
Locuinta este conectata la reteaua electrica,de apa si are put propriu,este situata intr o zona foarte frumoasa si fara sa prezinte risc de inundatii sau alunecari de teren .Avand 3 sobe de teracota in stare foarte buna,dusumea in fiecare camera si fiind intr o stare buna se poate locui in ea decent,fara mari pretentii.
Accept si plata in rate.

Detalii imobil casa 5 camere Draganesti-Vlasca Comunesate Teleorman

Camere 5
Strada Petru cercel
Suprafata 92 m2
Structura P
Suprafata teren 1100 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..