Casa de vanzare

480 m2, casa, an constructie: 1000

24.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 495 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

casa cu cerdac , 4 camere ( 2 jos , 2 mansarda ) baie functionabila cu fosa proprie , bucatarie racordata la apa .Casa este din lemn , nu are incalzire deoarece intentia era si este centrala termica pe lemne, lemne sunt pentru 2 , 3 luni , baia si bucataria este constructie noua din BCA , nu au gresie si faianta . Restul casei este original , nu am vrut sa renunt la nimic vechi ( usi , podele, stalpii de lemn din interiorul casei , etc.) am schimbat doar ferestrele , sunt tot din lemn, instalatia electrica este noua , mansarda este izolata. La constructia noua nu am pus inca tabla pe acoperis , in curte mai este o casuta cu 2 camere, zona linistita , internet , cablu TV, Mai multe detalii ofer la telefon.

Detalii imobil Casa de vanzare

Camere 4
Strada morii
Suprafata 480 m2
Structura casa
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1000
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..