Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa mare cu teren, mare si frumoasa. Zona linistita.

100 m2, P+1, an constructie: 2000

65.000 €

Ultima actualizare: 9 Iulie 2017
Rata credit de la 1,317 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa cu etaj in comuna Odoreu,la 7 km distanta fata de Satu Mare, 4 camere decomandate, 2 bai din care una complet utilata, 8 arii suprafata totala a terenului, din care suprafata construita 100mp.Utilitati : Apa, curent introduse.Facilitati : gaz la poarta, canalizare in curs de introducere,beci [pivnita] 70mp sub casa,terasa 40 mp, livada cu 40 pomi fructiferi : pruni, meri, peri, gutui, caisi, visini. Vita de vie : 40 de butuci, rosii si albi. Anexa atelier 10 mp.Posibilitati de garaj. Acces la mijloacele de transport. Strazile si trotuarele din comuna sunt asfaltate recent.Zona linistita

Detalii imobil Casa mare cu teren, mare si frumoasa. Zona linistita.

Camere 4
Strada Scanteii nr. 24
Suprafata 100 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 8 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2000
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..