Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vind casa cu gradina 85 ar total cu vita de vie, pomi fructiferi,

110 m2, parter, an constructie: 1975

25.000 €

Ultima actualizare: 31 Decembrie 2016
Rata credit de la 507 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

casa este amplasata  pe str. principala a localitaii Sai Com. Valea Vinului jud. Satu Mare, detine 65 ari teren compus din curte, gradina si ograda  sunt adiacente constructiei sunt ocupate cu vie, pomi fructiferi si teren pentru gradina,etc. 15 ari sunt cu vie in extravilan, constructia este compartimentata in trei camerea, hol si camara-bucatarie si o constructia alaturata 10mp pentru diverse activitati. Alte  anexe gospodareesti 60mp. Racord energie electrica si apa in curte.

Detalii imobil Vind casa cu gradina 85 ar total cu vita de vie, pomi fructiferi,

Camere 3
Strada principala
Suprafata 110 m2
Structura parter
Suprafata teren 1 m2
Deschidere 25
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare semidecomandat
Utilitati apa
Imbunatatiri parchet
Sosea asfalt

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Baia Mare
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..