Comision % Vanzare-teren in Zalhanaua, localitatea Manesti, Prahova

Zona Zalhanaua, Comune/sate Prahova vezi harta

22.000 €

Ultima actualizare: 8 Martie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 722814

* campuri obligatorii

Alina Vasile – Consultant imobiliar în cadrul agenției Re/Max DESTINE vă prezint spre vânzare în sistem de reprezentare exclusivă și COMISION 0% din partea cumpărătorului un teren intravilan in Zalhanaua/ Manesti, PrahovaLocalitatea Gura Ocnitei se afla la 40 minute distanta fata de Ploiesti si 30 minute fata de Campina.
Terenul intravilan are o suprafata plana de 1,414 mp, iar accesul se face direct din strada Principala (drum asfaltat) , fiind situat la 100 m pe o strada laturalnica , neasfaltata.
Pretul este usor negociabil.Terenul este intravilan si are o suprafata plana de 1,414 mp, iar accesul se face direct din strada Principala (drum asfaltat) , fiind situat la 100 m pe o strada laturalnica.Va invit sa sunati la 0721457783 pentru a afla mai multe informatii despre aceasta proprietate.


Detalii imobil Comision % Vanzare-teren in Zalhanaua, localitatea Manesti, Prahova

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 1414 m2
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Alina Vasile

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 Iunie 2020

Vechime: informatie in curs de actualizare

RE/MAX Destine

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 12 Septembrie 2019
  • Vechime: 2 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 9
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Ploiesti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..