Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa in zona linistita in Targsorul Vechi

68 m2, P+pod, an constructie: 1996

50.000 €

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2020
Rata credit de la 1,041 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând casă într-o zonă liniștită, aproape de Ploiești (10 km) dar departe de traficul și agitația urbană. In fața casei se regăsește o curte spațioasă cu iarba verde, viță de vie si pomi fructiferi (pruni si meri). Ideală pentru retragere la țară, amenajarea unei grădini și un trai la aer curat.Detalii despre teren:- suprafața totala = 920 mp- deschidere șoșea = 15 mDetalii despre Casă:- suprafața construită = 77 mp- suprafața utila = 68 mp- an construcție = 1996. Terenul este racordat la apa curentă si dispune de posibilitate de racordare la utilități (racordare facilă, utilitățile fiind la poartă) = gaze și canalizare.  Casa este în stare foarte bună, construcție solida din BCA cu Fundație si placă turnată și dispune de 3 camere + pod. Nu prezintă crăpături/cârpeli , se află intr-o stare foarte bună! Dispune de o anexă gospodărească și posibilitate de garaj auto. Diverse adăposturi ideale pentru animale domestice (porci, găini, rațe). Grădina este generoasă, cuprinde numeroși pomi fructifer (cireși, visini) si viță de vie.  De asemenea, este racordată la rețea de curent electric 380V.  Terenul este localizat la strada principala a satului, pe adresa : str. Principala, nr. 389, Targsorul Vechi, Prahova.  Se afla intr-o zona linistita și aproape de diverse facilitați.   Se vinde direct de la proprietar, fără agenții.    Prețul este de 50.000 euro, bineînțeles , negociabil!

Detalii imobil Casa in zona linistita in Targsorul Vechi

Camere 3
Strada Principala
Suprafata 68 m2
Structura P+pod
Suprafata teren 920 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1996
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Casa in zona linistita in Targsorul Vechi

CASA VALEA CALUGAREASCA
41.000 €
Casa Com. Gura Vitioarei-Sat Poiana Copaceni-Jud. Prahova
58.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..