Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa - vila in cartier cu regim inchis fara costuri ascunse

269 m2, P+1+M, an constructie: 2010

115.000 €

Ultima actualizare: 18 Martie 2020
Rata credit de la 2,394 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Se vinde proprietate imobiliara situata in Valea Calugareasca la 15 min de centrul Ploiestiului, situata intr-un complex residential din centrul localitatii.Ansamblul rezidential este compus din 4 case cu terenul din proprietate construit pe o suprafata de 6800 mp teren cu drum de acces la proprietate.Accesul pe proprietate se face pe poarta actionata prin telefon sau cu telecomanda - dupa preferinta.

Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 702 mp si locuinta aflata pe acesta, in regim de parter, etaj si mansarda, avand suprafata construita desfasurata de 269 mp (109 mp+109 mp+ 51 mp). An constructie și punere în funcțiune 2010. Parter : living , dining,  bucătărie baie și dormitor; etaj : 4 camere și baie ; mansarda 51 mp necompartimentata cu parchet 12mm, tamplarie geamuri si usi interioare si exterioare de cea mai buna calitate - maro iar geamurile in 2 foi cu geam tip oglinda , izolație termica și calorifere funcționale.  Dotări : parchet 12mm , în bucătărie, cele 2 bai și scări este montat granit, casa este construita din caramida phoroterm cu izolație exterioara de 10 , accesul în ansamblu rezidențial se face pe poarta acționată prin telefon sau cu telecomanda - dupa preferinta. Casa se elibereaza in maxim 1 saptamana de la achizitie .

Avantaje: 

-15 min distanta fata de Mun. Ploiesti

-situata intr-un complex rezidential cu regim inchis departe de lumea dezlănțuită , unde cei mai apropiați vecini sunt fazanîi și în același timp

-amplasarea este in vecinatatea drumului principal ce tranziteaza localitatea

-magazine, centre educationale, etc

-utilata - apa, gaze (centrala termica) si lumina, CATV 


Rog si ofer seriozitate.

telefon 0722419579 sau 0725439286

Detalii imobil Casa - vila in cartier cu regim inchis fara costuri ascunse

Camere 7
Strada principala
Suprafata 269 m2
Structura P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 702 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..