Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa Podenii Vechi Prahova

160 m2, P, an constructie: 2010

27.750 €

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2020
Rata credit de la 578 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa din paianta (retea de lemn bulgarita, zidita interior si exterior), finisaje glet, var lavabil. Front stradal 28 ml.
3 dormitoare (20mp+20mp+16mp), bucatarie, living, 2 bai, camera tehnica a centralei termice pe lemne (centrala inclusa si retea de incalzire cu calorifere otel in stare de functionare), camara si magazie. Constructie finalizata 2010 integral, nu casa batraneasca renovata.
Parcare pietruita pentru 2 masini.
Gradina si pomi fructiferi pe rod 400 mp.
Magazie de lemne exterioara 24 mp.
Racordata la curent si apa din reteaua localitatii. Fosa septica vidanjabila 12mc bicompartimentata. Curte imprejmuita cu gard, dublat de gard viu din Tuja orientalis.
Drum asfaltat pana la poarta.
Apropiere de padure. Panorama deosebita.

Detalii imobil Casa Podenii Vechi Prahova

Camere 566
Strada Coltoaia
Suprafata 160 m2
Structura P
Bai 2
Suprafata teren 400 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Casa Podenii Vechi Prahova

Casa Sat Matita-Com. Pacureti
25.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..