Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ideal familie casa Gageni Paulesti

190 m2, P, an constructie: 1996

150.000 €

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2017
Rata credit de la 3,050 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa caramida, 4 camere, 2 bai, 2 bucatarii, camera tehnica, beci,fundatie si planseu beton armat, tabla 2017, izolatie exterioara,centrala gaze/lemne Buderus,GARAJ (2 masini,placa/fundatie beton,gresie,tabla,2 usi automate,32mp),BUCATARIE VARA(placa/fundatie beton,gresie,tabla,10mp,instalatie gaze),CAMERA DEPOZITARE(fundatie/placa beton,10mp,FOISOR LEMN(octagonal,20mp,2 constructii agricole-SERE,put apa potabila,canalizare bazin beton 36mc,curte betonata si pavata,gard din placi beton,teren 1850 mp.Agentie !

Detalii imobil Ideal familie casa Gageni Paulesti

Camere 4
Strada Gradinitei
Suprafata 190 m2
Structura P
Bai 2
Suprafata teren 1850 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1996
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..