Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vând 2 corpuri de casa, situate in localitatea TATARAI din jud. Praho

175 m2, P+1; P, an constructie: 2007

40.000 €

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2016
Rata credit de la 833 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând 2 corpuri de casa, situate in localitatea TATARAI din jud. Prahova, la 30 km de Bucureşti, compuse din:    1. O casa cu suprafaţa de 115 mp construita pe fundaţie de beton, din cărămidă si BCA, acoperita cu tabla, formata din 3 camere, baie, WC, bucătărie, camereta, atelier, vinarie si anexe formate din 2 magazii cu podea de beton armat avand suprafaţa de 30 mp. Casa a fost construita jin 1995.  1. O casa cu etaj, construita pe fundaţie de beton, la parter din cărămidă si boltari de ciment, la etaj din grinzi de lemn prelucrate mecanic, cu îmbinări clasice folosite in prezent, acoperişul fiind cu tabla. Parterul are suprafaţa utila de 60 mp si poate fi folosit ca garaj pentru maşini, utilaje agricole,popicarie sau alte utilizări (usa de acces corespunzătoare porţii culisante de acces din strada). De asemenea mai sunt 2 usi de acces din curtea casei. Etajul este izolat termic (podea, pereţi laterali si acoperiş), cu pereţii si tavanul complet lambrisati si este compus din 3 camere, baie, WC,balcon, cu suprafaţa utila 60 mp.    Facilităţile ambelor case sunt:  1.Accesul din soseaua DN IA (Bucuresti-Buftea-Ploiesti) pe sosea asfaltata;  2.Instalaţii electrice de 220 V si 380 V cu contor zi-noapte;  3.Alimentare cu apa, prin hidrofor, de la 12 m adâncime;  4.Canalizare cu fosa septica accesibila din strada;  5.Băile si bucataria sunt prevăzute cu boilere electrice;  6.Vinaria si garajul sunt prevăzute cu sifoane de scurgere legate la canalizare;  7încălzirea primei case se face cu soba de teracota, cu lemne, iar etajul celei de a doua case cu radiatoare electrice;  8.Semnal pentru telefonul mobil;  9.Şe recepţionează 58 programe de televiziune cu antena parabolica ROMTELECOM ;  10.Teren 2251 mp cu pomi fructiferi, vita de vie, gradina legume;  11.Curtea împrejmuita cu gard;  12.Zona neinundabila, vatra localităţii este la 15 m inaltime de albia râului Ialomiţa;  13.Zona este liniştita, nepoluata si pitoreasca.    Locuinţele„sevand mobilate integral si dotate cu toate sculele si echipamentele agricole necesare. Posibilitate de transformare in ferma a gospodăriei.  Gospodăria poate fi de subzistenta cu legumele si fructele recoltate.  Este o super ocazie si merita văzută.Tel.:021-6270462;0727749857;0760606503; 0733917901  e-mail:alexandrescu.paul at yahoo.com

Detalii imobil Vând 2 corpuri de casa, situate in localitatea TATARAI din jud. Praho

Camere 5
Strada Principala
Suprafata 175 m2
Structura P+1; P
Bai 2
Suprafata teren 2251 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2007
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..