Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa noua Maneciu - Prahova - 65.000 euro negociabil

120 m2, p, an constructie: 2010

65.000 €

Ultima actualizare: 23 Mai 2016
Rata credit de la 1,314 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa construita intr-un stil modern, finalizata in 2010, cu 2 dormitoare incapatoare, 1 living, 1 bucatarie, 2 bai, 2 holuri mari si beci de 20 mp.
Incalzirea casei se face cu sobe de teracota, are apa curenta, cablu, ferestre din lemn - tamplarie noua, cu usi interioare sculptate din lemn masiv de stejar, parchet , gresie, faianta, izolata termic + tencuiala decorativa.
Imobilul are toate camerele complet mobilate si aparatura electrocasnica si electronica (combina frigorifica, aragaz). Casa nu a fost locuita dupa finalizarea ei, astfel incat tot ce exista in interior este nou. Terenul aferent casei este de 369 mp, pe care se afla construita si o magazie tip garaj, din material lemnos de 130 mp. Gardul casei la intrare este din fier forjat. Casa este situata in centrul localitatii Maneciu Ungureni, langa primarie, in apropierea DN1A, la 20 km de statiunea climaterica Cheia. Detalii suplimentare la tel. 0723/789.355.

Detalii imobil Vand casa noua Maneciu - Prahova - 65.000 euro negociabil

Camere 4
Strada Principala
Suprafata 120 m2
Structura p
Bai 2
Suprafata teren 369 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..