Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila cu 6 camere

225 m2, P+1, an constructie: 2015

100.000 €

Ultima actualizare: 16 Februarie 2016
Rata credit de la 2,082 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa este situata la cca 2 km de Ploiesti si este in constructie P + E, cu 6 camere (2 camere de zi si 4 dormitoare din care unul matrimonial); 3 bai; garaj incorporat cu acces direct in holul de intrare, dotat cu apa curenta si sistem de colectare apa murdara si usa batanta actionata manual; bucatarie cu camara si spatiu centrala termica cu usa de iesire in exterior, un balcon si o veranda acoperita. Suprafata totala a terenului este de 500 mp din care suprafata construita este de 153 mp iar suprafata utila a casei de 215 mp. Constructia este din caramida portanta Poroterm, cu structura de rezistenta din beton armat, cu 2 placi armate peste parter si etaj. Podul cu o inaltime la coama de aprox. 3m este foarte spatios si poate fi folosit ca extensie de locuit. Casa are sarpanta de lemn si invelitoare din tabla tip Lindab.
Ferestrele si usile exterioare sunt tip termopan din PVC- culoare nuc. Compartimentarea interioara este tot din caramida portanta, si este astfel conceputa incat casa poata fi utilizata de doua familii avand ca parte comuna doar holul de intrare cu acces la scara interioara. In momentul de fata casa este la gri, anvelopata pe exterior cu polistiren de 10 cm cu grad de izolare 80 si este racordata la reteaua de apa si curent electric (inclusiv tensiune 380 V).
Casa are sistem propriu de evacuare ape uzate cu fosa septica betonata cu doua compartimente situata in apropierea drumului de acces. La interior sunt finalizate traseele pentru instalatia de apa, de incalzire si instalatia electrica, peretii sunt tencuiti si s-a turnat sapa complet; fara finisaje interioare. Apa pluviala este colectata si dirijata printr-un sistem de conducte PVC ingropate, catre un bazin subteran betonat cu rol de dispersie.
Curtea are o deschidere de 20 m si este imprejmuita cu gard din lemn cu soclu si stalpi din beton armat.

Detalii imobil Vila cu 6 camere

Camere 6
Strada Serelor
Suprafata 225 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 500 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Ploiesti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..