Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

URGENT- Casa de Vanzare- OFERTA

1000 m2, 1, an constructie: 2000

23.000 €

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2015
Rata credit de la 479 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand URGENT casa in jud. Prahova, com. Puchenii Mari, sat Puchenii Mosneni, 38km de Bucuresti si 14km de Ploiesti, aproape de dn1, cu terasa, hol, 2 camere, bucatarie, baie, sobe de teracota, termopane, parchet, izolata, invelita cu tabla,toate taxele la zii, gard fier si beton, posibilitate gaze, strada asfaltata.Rog seriozitate.Merita Vazut.

Detalii imobil URGENT- Casa de Vanzare- OFERTA

Camere 3
Strada Satul Nou
Suprafata 1000 m2
Structura 1
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 2000
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..