Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa vanzare

170 m2, ?, an constructie: 2014

80.000 €

Ultima actualizare: 14 Mai 2016
Rata credit de la 1,626 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa noua la curte, cu etaj, camere spatioase, 2 bai, moderna. Se vinde cu tot ce este inauntru, Dotata cu centrala pe lemne  pentru iarna, de asemnea boiler pe curent, se poate alege care vreti sa folositi. Facut intabularea si cadastru. Pozele arata restul curtii si tot ce include. Ce nu specific aici si doriti sa aflati puteti intreba fara nici un compromis.   Pret negociabil
0768 503 6690721 895 430

Detalii imobil Casa vanzare

Camere 4
Strada Decebal
Suprafata 170 m2
Structura ?
Bai 2
Suprafata teren 1254 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..