Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa + teren,de vinzare - comuna Tupilati, jud. Neamt

90 m2, Caramida, an constructie: 1988

41.000 €

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2016
Rata credit de la 829 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa, 90 m.p. 3 camere, bucatarie, baie, 3 sobe di teracota, 2  beciuri,  o anexa gospodareasca costruita din boltari, 55m.p., (in anul 1988). 2525 m.p. teren arabil intravilan si 781 m.p. teren curte cu vita de vie, pomi fructiferi.

3451m.p  Calea de acces este facila cu orice tip de autovehicol.

Iar destinatia ce-i poate fi data constructiei poate fi oricare, deoarece structura o permite: locuinta , depozit, fabrica , moara, atelier, etc.

 

Detalii imobil Casa + teren,de vinzare - comuna Tupilati, jud. Neamt

Camere 3
Strada Principala
Suprafata 90 m2
Structura Caramida
Bai 1
Suprafata teren 3306 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1988
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..