Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand 2 imobile cu ferma

1000 m2, P+1, an constructie: 2005

125.000 €

Ultima actualizare: 26 Mai 2016
Rata credit de la 2,533 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilele se afla pe acelasi curte in comuna Band si sunt dotate cu accese separate, având terenul aferent de 2640 mp.

 

Imobilul este compus din 2 case si o ferma animale:

CASA 1 este o constructie mai veche renovata recent(2007) si este compusă din 3 camere, 1 sufragerie, 1 bucătărie, 1 cămară, 1 baie şi 1 hol, terasa cu suprafaţa totala de aproximativ 560 mp. Geamurile sunt duble de tip vechi, fiind orientate spre curte şi lateral.Casa este dotata cu centrala proprie, bransament electric trifazat si monofazat. Camerele sunt parchetate, iar accesul în casă se face din curte si de pe strada principala.  Pe curte sunt anexe gospodaresti, o moara, garaj, 2 pivnite. 

CASA 2 este o casa noua costructie finalizata in 2005 cu o ferma pentru animale constructie 2012.

Este compusă din Parter+Etaj I+Mansardă. Parterul în suprafaţă de 61,84 mp si este formată din garaj, magazie (bucătărie), baie, pivnita. Etajul I în suprafaţă aproximativă de 62 mp este formată din cameră living, bucătărie, cămară, baie, wc, hol. Mansarda în suprafaţă aproximativă de 78 mp este formată din 3 camere, baie, hol, casa scării. Accesul se poate face din curte, sau de pe strada principala având două intrări separate. Ferestrele sunt cu geamuri duble, (de tip termopan Etajul I, usa de intrare), băile, bucătăriile sunt placate cu gresie-faianţă de tip nou. Casa este dotata cu centrala proprie pe gaze si pe lemne.

Pe curte este o ferma pentru animale formata din grajd, sura, depozit de cereale.

 

Imobilele se vand si separat.

 

Detalii imobil Vand 2 imobile cu ferma

Camere 10
Strada mesterilor
Suprafata 1000 m2
Structura P+1
Bai 5
Suprafata teren 2640 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..