Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Pozitie superba, langa padure, cu deschidere la Lacul Snagov, 1440 mp

Zona Snagov, Comune/sate Ilfov vezi harta

101.000 €

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 712485

* campuri obligatorii

Teren cu locatie superba si cu acces direct din sosea asfaltata, cu deschidere la lacul Snagov, pozitionat chiar vis-a-vis de padure. Suprafata terenului este de 1444 mp, are deschidere de 17.3 ml, accesul se face chiar din soseaua Ghermanesti-Snagov iar iesirea directa la Lacul Snagov il face ideal pentru o casa de vacanta.In vecinatate se afla centrul de agrement Artha Park, Satul Scandinav, iesirea catre autoastrada A3 si numeroase vile recent construite. Utilitatile zonei sunt in apropiere, chiar la strada principala.


Detalii imobil Pozitie superba, langa padure, cu deschidere la Lacul Snagov, 1440 mp

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 1444 m2
Intabulare DA
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Teren liber, cu deschidere la Lacul Snagov si la soseaua Ghermanesti, vis-a-vis de padurea Snagov, langa iesirea spre autoastrada A3, Bucuresti-Brasov.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..