Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Teren perfect pentru casa individuala

Zona 1 Decembrie, Comune/sate Ilfov vezi harta

6.100 € (20,00 € / m2)

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2021

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 726450

* campuri obligatorii

Teren de 305 mp, la 15 minute de Bucuresti, localitatea 1 Decembrie, ultimul lot in care se inchide practic drumul de servitute, disponibil, terenul are utilitatile la apropiere (curent electric si gaz), se preteaza pentru constuctii de P+1 sau P+1+M, procent de ocupare al terenului 45%, coeficient de utilizare al terenului 1,3 si h maxim 10ml, case vile in apropiere, accesul facil spre centre comerciale si mijloace de transport. Oferta exclusiva Apulum94 prin Dumitru Duta. Terenul reprezinta o investitie sigura si cu un randament bun in viitori 2-3 ani si daca nu se edifica nimic pe el.


Detalii imobil Teren perfect pentru casa individuala

Pret/m2 20,00 €
Suprafata 305 m2
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Duta Daniel

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 August 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Apulum 94

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Octombrie 2014
  • Vechime: 27 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 15
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..