Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa 5 camere

Zona Corbeanca, Comune/sate Ilfov vezi harta

158.000 €

Rata credit de la 3,189 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 511339

* campuri obligatorii

CORBEANCA - CIOCARLIEI - Comision 0%, vila individuala P+1E+M, 5 camere, suprafata utila 251 mp, (suprf. construita 320 mp), an 2017, teren 660 mp, cota de drum 60 mp, amprenta 124, curte libera 476 mp, trei bai, doua terase, un balcon, mansarda open space, 5 locuri de parcare, finisaje de calitate superioara. Strada are latimea de 9 m si se termina la padure.Terenul se afla la 30 m de padure, intr-o zona linistita, cu microclimat deosebit, intr-un cartier de vile moderne.


Cladirea este in curs de racordare la gaz si curent.In prima instanta, va functiona cu put pentru alimentare cu apa si cu fosa septica ecologica. In curand va putea fi racordata la reteaua canal-apa a localitatii.Structura  casei este din stalpi si grinzi de beton armat, cu placi de beton armat intre nivele(inclusiv la mansarda), ziduri interioare si exterioare din caramida porotherm.Izolarea cu geam termopan triplu Rehau cu 5 camere si polistiren Caparol de 10 cm Incalzirea este in pardoseala la parter si cu calorifere, la etaj si mansarda. Pe exterior este construit cosul care permite plasarea unui semineu in living.Acoperisul  este prevazut cu tabla Wetterbest de 5 mm si cu 5 ferestre de mansarda Fakro.Pretul la faza de alb (actuala) este 158.000 EUR.Pretul la final este de 185.000 EUR, la cheie, cu finisaje de calitate medie.Termenul de finalizare la cheie este 40 de zile dupa semnarea contractului.


Detalii imobil casa 5 camere

Comision 0% de la cumparator
Camere 5
Suprafata 320 m2
Structura P+1E+M
Bai 3
Suprafata teren 660 m2
Deschidere 15
Amprenta la sol 124m2
Mansarda DA
Material Beton, Caramida
Stare proprietate in constructie
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..