Acest anunt nu mai este activ

GM1176 Vila Cernica, P+1 ,Cernica, 178mp, ansamblu 2018

Zona Cernica, Comune/sate Ilfov vezi harta

103.950 €

Rata credit de la 2,133 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 688673

* campuri obligatorii

Aflată la doar 15 minute de București, Comuna Cernica cunoscut o dezvoltare vizibilă, în ultimii ani , prin ridicarea de ansambluri rezidențiale noi.
Ansamblul pe care vi-l propunem este format din 22 de vile, construit pe un teren cu o suprafață de 10.000 mp si este format din locuinte cu regim de inaltime P+1+Pod, tip Duplex. Fiecare vila are o suprafata utila de 178 mp (inclus pod), o amprenta la sol 72mp si teren 244mpStructură :
Fundație din beton la o adâncime de 1m, cu structură din beton și pereți din cărămidă Poroterm de 30cmSuprafețe și compartimentare :
Parterul este format din living si dinning, insumand o suprafata de 32.5mp, cu acces in terasa de 17mp, unde va puteti relaxa in liniste si aer curat, savurand cafeaua, rasfoind o carte sau o revista, bucatarie de 12mp, spatiu depozitare, baie, vestibul si terasa de acces. Suprafata totala a parterului este de 72mp, inclus terase.
Etajul are o suprafata totala de 65mp, si este format din 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial de 13mp, cu baie , dressing si iesire intr-un balcon , iar celelalte dormitoare, cu suprafete de cca 13mp, dispun de baie aflata pe holul de la etaj.
Podul este utilizabil si are o suprafata de aproximativ 60mp.
Terenul în jurul casei este de 172 mp
In fata casei se pot parca doua masini.Finisaje și dotări :
Finisaje exterioare : termoizolatie cu polistiren de 10 cm, acoperis din tabla de otel cu finisaj mat Bilka, izolat cu vata minerala, tencuiala decorativa, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC.
Compartimentarile interioare sunt realizata cu caramida Poroterm de 11.5cm.
Incalzirea se va face cu centrala termica pe gaz si incalzire in pardoseala.Finisajele interioare sunt la alegerea clientului, intr-o limita de buget de 5000 Euro
Utilitati. Vilele se vand bransate la gaz, current, fosa septica, put cu adancime 25mDrumul este asfaltat , iar pentru cei care folosesc mijloacele de transport in comun exista linii de maxi-taxi ce fac legatura cu BucurestiLocatie :
Amplasarea noului ansamblu rezidențial este ideală pentru cei care iubesc natura, fiind aproape de pădure și de lacul Cernica, dar și pentru cei care prefera o viață socială activă, in imediata vecinatate aflandu-se , numereoase restaurante cu terasa pe malul lacului, Complexul Phoenix Cernica, aflat pe malul Lacului Cernica și care dispune de restaurant și terasă pe malul lacului, piscina unde vă puteți relaxa savurând un cocktail mângâiati de razele soarelui, parc de aventură unde copiii ddvs. dar și dumneavoastră, cu siguranță vă veți distra și ridica nivelul de adrenalină, prin traversări cu tiroliana, trasee prin copaci, tir cu arcul, sau , jucand împreună cu prietenii un joc de Paintball.
Mănăstirea Cernica ridicată la 1608 n timpul domniei lui Radu Șerban, într-un loc de o frumuseţe aparte, dispusă pe două ostroave, unite între ele printr-o fâşie de pământ, oferă acele momente de liniște și reculegere de care avem nevoie pentru a putea detasa de stresul din ce în ce mai prezent.
Mănăstirea este inclusă în Lista monumentelor istorice din România. Construcția a fost amplasată pe locul unde, acum 5.000 de ani, locuiau triburi neolitice
Locul a avut un rol important în propăşirea spirituală a neamului românesc, datorită muzeului (cu ale sale opere de artă bisericească), bibliotecii de aici (cu cele aproape 15.000 de volume ale sale) și a Seminarului Monahal (unde a studiat și Patriarhul Teoctist). În curtea mănăstirii, se află un stejar gigantic, sădit odată cu ctitoria, care are acum peste 400 de ani. În cimitirul de aici, se odihnesc personalități ca pictorul Ion Ţuculescu, mitropolitul Nifon, scriitorul Gala Galaction, sociologul Ernest Bernea și cântărețul Johnny Răducanu.


Detalii imobil GM1176 Vila Cernica, P+1 ,Cernica, 178mp, ansamblu 2018

Pret/m2 583,99 €
Camere 4
Suprafata 178 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 244 m2
Deschidere 7
Material Beton
An constructie 2018
Compartimentare decomandat
Sosea pavat
Parcare garaj

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..