Vanzare casa 3 camere

Zona Dumitrana, Comune/sate Ilfov vezi harta

70.000 €

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,422 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 507497

* campuri obligatorii

Amplasare: vila este situata in partea de Sud a judetului Ilfov, in satul Dumitrana, cu numar stradal pe str. Duzilor(artera principala) si acces pe alee privata.
Acces si distante: satul Dumitrana este o localitate componenta a orasului Magurele. Dinspre Bucuresti(Calea 13 Septembrie - Sos. Antiaeriana - Sos. Bucuresti-Magurele) prin Magurele(str. Atomistilor, str. Milcov, str. Calugareni) si la intrare in Dumitrana, pe partea stanga, imediat dupa str. Tigaretei. Distanta Bucuresti(centru) - Dumitrana: 17km.
Vila, constructie relativ recenta - 2007, este parte a unui ansamblu de vile insiruite deservite de o alee privata de acces dinspre str. Duzilor, alee prevazuta cu bariera.
Vila este ridicata pe o suprafata de teren de 210mp, are 2 niveluri(parter si etaj),o suprafata totala de 103,52mp si o suprafata utila de 95,33mp. Fundatia si structura de rezistenta din beton armat, peretii de umplutura interiori/exteriori din caramida porotherm iar acoperisul cu tigla metalica.
Compartimentare:
-parter(supraf. totala = 50,51mp; supraf. utila = 48,34mp): living(26,42mp), bucatarie(10,53mp), baie(4,57mp), vestibul(6,82mp), casa scarii(2,17mp) si o terasa acoperita;
-etaj(supraf. totala = 53,01mp; supraf. utila = 46,99mp): 2 dormitoare(21,63mp si 15,51mp), baie(5,06mp), hol(4,79mp), balcon(4,26mp) si casa scarii(1,76mp).
Amenajari si dotari moderne inclusiv centrala proprie pe gaze.
Utilitati: apa cu put de adancime si hidrofor, energie electrica, gaze, fosa septica.
Curtea libera, cca 145mp, amenajata atat ca si parcare ptr. 2 masini cat si ca gradina cu flori si arbori.
Se vinde nemobilata sau mobilat si utilata complet pentru 73.000 euro.
Foarte putin locuita.
Vila are cadastru si este intabulata.
Alaturi, alipita de aceasta proprietate, acelasi proprietar are spre vanzare o alta vila, mai mare(supraf. teren = 888mp; supraf. constr. 170mp; parter + etaj + mansarda; living + 3 dormitoare; un garaj ptr. 4 masini care poate fi supraetajat; pret = 107.000; apare conturat cu alben pe Amplasare 4), care impreuna cu aceasta proprietate ar putea constitui un miniansamblu pentr o familie: in vila mica - parintii, in vila mare copii si nepotii).
Pret: 70.000 euro.+Amplasare: vila este situata in partea de Sud a judetului Ilfov, in satul Dumitrana, cu numar stradal pe str. Duzilor(artera principala) si acces pe alee privata.
Acces si distante: satul Dumitrana este o localitate componenta a orasului Magurele. Dinspre Bucuresti(Calea 13 Septembrie - Sos. Antiaeriana - Sos. Bucuresti-Magurele) prin Magurele(str. Atomistilor, str. Milcov, str. Calugareni) si la intrare in Dumitrana, pe partea stanga, imediat dupa str. Tigaretei. Distanta Bucuresti(centru) - Dumitrana: 17km.
Vila, constructie relativ recenta - 2013, este parte a unui ansamblu de vile insiruite deservite de o alee privata de acces dinspre str. Duzilor, alee prevazuta cu bariera. Desi este parte a unui ansamblu, prin marime si pozitionare pare separata si este individuala.
Vila este ridicata pe o suprafata de teren de 888mp, are 3 niveluri(parter, etaj si mansarda),o suprafata totala de 170mp. Fundatia si structura de rezistenta din beton armat, peretii de umplutura interiori/exteriori din caramida porotherm iar acoperisul cu tigla metalica.
Are in compunere: living, 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane.
In plus, separat fata de vila, un corp de garaj pentru 4 masini cu fundatie si structura de beton armat si pereti de umplutura din caramida.
Exista posibilitatea extinderii lui, supraetajarii.
Amenajari si dotari moderne inclusiv centrala proprie pe gaze.
Utilitati: apa cu put de adancime si hidrofor, energie electrica, gaze, fosa septica.
Curtea libera, cca 700mp, amenajata atat ca gradina cu flori, arbori, pomi fructiferi si loc de joaca.
Porti automate si supraveghere video.
Foarte putin locuita.
Vila are cadastru si este intabulata.
Alaturi, alipita de aceasta proprietate, acelasi proprietar are spre vanzare o alta vila, mai mica(supraf. teren = 210mp; supraf. constr. 104mp; parter + etaj; living + 2 dormitoare; 2 locuri de parcare in curte; pret = 70.000; apare conturat cu galben pe Amplasare 3), care impreuna cu aceasta proprietate ar putea constitui un miniansamblu pentr o familie: in vila mica - parintii, in vila mare copii si nepotii).
Pret: 107.000 euro.


Detalii imobil casa 3 camere

Comision 3%
Camere 3
Suprafata 104 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 210 m2
Deschidere 12
Amprenta la sol 63m2
Centrala termica electrica
Material Beton, Caramida
Stare proprietate buna
An constructie 2007
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta


Vasile Dascal

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Bucuresti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 6 Noiembrie 2014

Vechime: 4 ani, 10 luni

Comision perceput: 3%

Intermedias

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 10 Octombrie 2014
  • Vechime: 26 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 3%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..