Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Mogosoaia, Comune/sate Ilfov vezi harta

49.000 €

Rata credit de la 1,013 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 705678

* campuri obligatorii

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte un modern si elegant complex de apartamente aflat in stadiu final de executie. Ansamblul este situat in Mogosoaia langa padure si este format din 24 de apartamente de la 1, 2 si 3 camere. Fiecare apartament are un loc de parcare alocat. Blocul este dotat cu lift si este construit in anul 2020.Tipuri apartamete:
Apartament TIP 1 – Ap cu 2 Camere cu balcon si cu suprafata utila de 49 mp. Pret 49.000 euro.
Apartament TIP 2 – Garsoniera cu balcon si cu suprafata utila de 30 mp. Pret 30.000 euro.
Apartament TIP 3 – Ap 2 Camere cu balcon si cu suprafata utila de 53 mp. Pret 54.000 euro.
Apartament TIP 4 – Ap 2 Camere fara balcon si cu suprafata utila de 53 mp. Pret 53.000 euro.
Apartament TIP 5 – Ap 3 Camere cu balcon si cu suprafata utila de 77 mp. Pret 77.000 euro.
Fiecarui apartament ii revine un loc de parcare gratuit.
Pentru dispunerea aprtamentelor, consultati schita imobilului din galeria de imagini. Apartamentele sunt disponibile la toate etajele.Pretul apartamentelor include TVA si nu cuprinde si finisajele finale interioare. Acestea se discuta separat cu fiecare client in functie de dorintele fiecaruia. Termenul final de predare a intregului complex este pana la sfarsitul anuului.Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Balcoanele sunt de tip deschis.
Amplasamentul este in Mogosoaia. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste si un aer curat, blocul fiind foarte aproape de padure.Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm.
Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor. Incalzirea se face prin centrala proprie.Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.
Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile STB, si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc.
Din fata imobilului, cu masina se ajunge in P-ta Victoriei în 30 de minute.Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 1.000,00 €
Camere 2
Suprafata 49 m2
Etaj 1/P+4
Bai 1
Material Beton
An constructie 2020
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..