Cartier Case Vile P+1E Dragomiresti Deal-Chiajna

150 m2, p+1, an constructie: 2020

105.000 €

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2020
Rata credit de la 2,186 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Cartierul este localizat la iesirea din Chiajna, intrarea in Dragomiresti Deal, intr-o zona linistita, la doar 500 Metri de Soseaua De Centura pe 4 benzi.

Cartierul este compus din 6 locuinte individuale cu circuit inchis, poarta actionata electric si drum de servitute privat.

Accesul se face rapid in Bucuresti prin Chiajna sau Bulevardul Iuliu Maniu, statia de autobuz ce ajunge in cartierul Militari este la 100 metri, statia de metrou Preciziei sau Pacii se afla la doar 10 minute.

Ansamblul are acces la infrastructura completa (strada asfaltata, DRUM de SERVITUTE asfaltat, iluminat public), vilele fiind bransate la toate utilitatile (CANALIZARE, Gaze Naturale, Curent Electric, Internet si cablu TV prin UPC sau RDS-RCS).

Vilele au o suprafata de 150 mp utili (120 mp interiori + 30 mp terase si balcoane) , suprafata teren 250 mp + 80mp cota parte drum privat de servitute, fiind compuse din : Living, Dining, Bucatarie, Camera Tehnica, 3 Dormitoare, 3 Bai (baie in dormitorul matrimonial), pod circulabil, 2 balcoane, terasa parter.

Casele au 2 PLACI TURNATE !

Pretul pentru constructia la stadiul de "alb" este de 105000 Euro si nu include parchetul, gresia, faianta, usile, obiectele sanitare, finisarea scarii interioare si centrala termica dar sunt finisate total la exterior (terase, balcoane placate cu gresie portelanata si curtea+gard amenajate complet).

Pretul pentru constructia la "cheie" este de 112000 euro iar finisajele sunt efectuate in limita unor bugete alocate.

Constructia este realizata doar cu materiale de calitate in sistem cadre de beton armat, cu stalpi, grinzi si placi de beton armat, zidarie cu caramida eficienta, termosistem efectuat cu polistiren de grosime 10 CM Austrotherm, tamplarie din clasa premium bi-colora (Gri Antracit Exterior/Alb Interior) SALAMANDER STREAMLINE 76 cu profil de 5 camere, feronerie ROTO, sticla Four Seasons.

Preturile sunt direct de la dezvoltator, nu se percep alte comisioane si se accepta finantarea prin credit imobiliar sau programul Prima Casa

Detalii imobil Cartier Case Vile P+1E Dragomiresti Deal-Chiajna

Camere 4
Strada Margaretelor
Suprafata 150 m2
Structura p+1
Bai 2
Suprafata teren 250 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2020
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..