Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Auchan Militari

53 m2, 5/7, an constructie: 2019

62.000 €

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2020
Rata credit de la 1,291 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament doua camere,baie,bucatarie si balcon spatios in bloc nou dat in folosinta in 2019.Bloc termoizolat cu fatada ventilata situat in spate la Auchan Militari.Apartamentul este in stare perfecta ,locuit doar 6 luni.Finisaje superioare, centrala incalzire proprie.Acces pe baza de videointerfon.Parcare privata in curte interioara cu bariera.

Detalii imobil Apartament 2 camere Auchan Militari

Camere 2
Strada Tineretului 2B
Suprafata 53 m2
Etaj 5/7
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate noua
An constructie 2019
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Apartament 2 camere Auchan Militari

Apartament 3 camere Dobroesti
66.500 €
Apartament 3 camere Fundeni-Dobroesti
73.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..