Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare Vila Corbeanca, str. Laguna Albastra

120 m2, P+1+Pod, an constructie: 2020

94.000 €

Ultima actualizare: 5 August 2020
Rata credit de la 1,957 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Corbeanca, str. Laguna Albastra. Cea mai buna zona din Corbeanca.De vanzare vila P+1+Pod (alipita la calcan cu vila vecina) cu suprafata construita de 170 mp si suprafata utila de 120 mp.Stadiu actual "la gri". Vila este deja bransata la curent electric, gaze naturale, fosa ecologica si apa.Vila este configurata astfel: - La parter: camera de zi 32 mp, bucatarie inchisa 12 mp, baie de serviciu, spalatorie, hol 12 mp si doua terase cu suprafata totala de 20 mp.- La etaj: 3 dormitoare, 2 bai ( dormitor matrimonial 14,5 mp - cu baie proprie de 6,7 mp, doua dormitoare de 13,5 mp respectiv 11,5 mp, baie 4,3 mp si hol 9 mp).Suprafata de teren aferenta casei este de 305 mp, iar in curte se pot parca 2 autoturisme.Pret de vanzare la gri (cu exteriorul finisat): - 94.000 Euro SAU Pret de vanzare la cheie: - 117.000 Euro.

Detalii imobil Vanzare Vila Corbeanca, str. Laguna Albastra

Camere 4
Strada Laguna Albastra
Suprafata 120 m2
Structura P+1+Pod
Bai 3
Suprafata teren 305 m2
Centrala termica gaz
Material Caramida, BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Fosa septica

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..