Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Duplex zona Dobroesti-Fundeni.

228 m2, P+2, an constructie: 2020

145.000 €

Ultima actualizare: 16 Iulie 2020
Rata credit de la 3,018 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Este usor sa-ti alegi casa mult visata atat timp cat stii ce meriti si cand lasi calitatea in seama celor ce o pretuiesc cel mai mult.
Asadar, proiectul prezentat spre vanzare are ca si caracteristici de baza eleganta, modernismul si garantia alegerii perfecte.

Vila superba tip duplex este racordata la toate utilitatile (apa + canalizare, energie electrica, gaze naturale), se afla pe strada Stejarului ,Dobroesti -Fundeni intr-o zona foarte buna si extrem de cautata , cu o suprafata construita desfasurata de 228,3 mp, suprafata utila 186,32mp,teren 220mp.
Pentru confortul tau si al familiei tale, compartimentarea casei a fost facuta astfel:

Parterul cu o suprafata construita de 76,1 mp,din care suprafata utila de 61,5 mp alcatuit din camera de zi 22,36, bucatarie 7,08mp, grup sanitar 2.79 mp, camera tehnica 2,17mp, garaj 16,08 mp, doua terase , respectiv terasa intrare de 2,17mp si terasa exterioara 20,75mp.

Etajul 1 cu o suprafata construita de 76,1 mp, din care suprafata utila de 61,5 mp, este compus din 3 dormitoare, ale caror suprafete sunt: 14,01mp, 12mp si 12mp, doua bai de 5,78mp si 4,14mp , dressing cu suprafata de 4,86mp, si un balcon de 4,57 mp.

Mansarda cu suprafata construita de 76,1 mp, din care reiese suprafata utila de 63,32 mp avand destinatia de spatiu de relaxare de 51,81 mp, grup sanitar de 5,32 mp si balcon 2,32 mp,mansarda se poate compartimenta in functie de necesitatea spatiului dorit de dumneavoastra.

Garantia calitatii este oferita de catre constructor prin vechimea in domeniu, proiectele de renume si prin folosirea materialelor de inalta calitate ,gresie ,faianta ,marmura ,granit,piatra fiecare dintre cele 4 case construite vor beneficia de incalzire prin pardoseala premium .In imediata apropiere se regasesc campus scolar ,supermaket ,mijloace de transport in comun.

In imediata apropiere a imobilului, se afla alte doua proiecte finalizate de catre acelasi constructor, asadar veridicitatea calitatii poate fi vazuta prin ochii tai.
Pretul de achizitie pentru aceasta proprietate este 145000 euro in faza de constructie sau 170000 euro finalizata.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contatctati la numarul de telefon 722 - arata telefon - domnul
Nelu Serban .

Detalii imobil Duplex zona Dobroesti-Fundeni.

Camere 5
Strada stejarului
Suprafata 228 m2
Structura P+2
Bai 4
Suprafata teren 220 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2020
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..