Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa mobilatautilata, complex rezidential Green City

120 m2, P+1, an constructie: 2010

95.000 €

Ultima actualizare: 30 Aprilie 2020
Rata credit de la 1,978 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare casa 4 camere, 3 bai, in cartier rezidential Green City, com. 1 Decembrie, Ilfov, 9 km de Bucuresti, pe DN 5 (drum european cu 2 benzi pe sens), 15 minute pe ceas pana la metrou.
Complexul din Zona Metropolitana Bucuresti, este situat în vecinatatea raului Arges, pe terenul unui fost domeniu regal, cu o suprafata verde similară cu întinderea parcului Cișmigiu (120 ha).

Toate utilitatile disponibile: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon, strazi asfaltate, trotuare generoase.

Suprafata desfasurata a casei pe 153,44 mp construiți, din care 118,71 mp constituie suprafata utila, si o curte generoasă de 120 mp pavata partial, cu poarta acces auto, cu un petic de verdeata, gradina cu flori si jardiniere mari, plante urcatoare pentru umbra si intimitate.

La parter avem livingul, bucătăria și un grup sanitar, iar la etaj, un dormitor matrimonial cu baie proprie, alte doua dormitoare si inca o baie.
Casa este complet utilata si mobilata (Ikea, Mobexpert). Bucataria este inchisa, utilata complet (cuptor electric, plita pe gaz, hota). Centrala pe gaz Ariston perfect functionala.

Casa se afla pe singura strada locuita integral, zona sigura, cu vecini grozavi.

Avem Mega Image mare langa cartier, restaurante, loc de joaca copii, sala fitness, parc natural.
Gradinita de stat si scoala 1 - 8 in comuna, foarte aproape, chiar la marginea complexului.
Transport Bucuresti, maxitaxi 572 (25 min. pana la Metrou Eroii Revolutiei), 571, 573, RATB linia 465 (pana la metrou Eroii Revolutiei).

Va asteptam sa o vedeti!
De asemenea puteti solicita mai multe fotografii sau filmulete.

https://www.youtube.com/watch?v=FxdoS4ntpck
https://www.youtube.com/watch?v=4V6OfuYWeio
https://www.youtube.com/watch?v=ERlCD7ZgWkU

Detalii imobil Casa mobilatautilata, complex rezidential Green City

Camere 4
Strada 20
Suprafata 120 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 100 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..