Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand garsoniera,38mp utili,mobilata,utilata complet 41000Euro.

38 m2, 5/6, an constructie: 2015

41.000 €

Ultima actualizare: 25 Iunie 2019
Rata credit de la 854 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand garsoniera, 38mp utili, mobilata, utilata complet, balcon(5,11m) inchis, se afla pozitionata pe spatele blocului, cu vedere spre Dragonul Rosu(este foarte liniste). Sunt primul proprietar. Aceasta se afla in ansmblul New City Residence-Fundeni, Str. Marului 12-14. In apropiere sunt: Penny, XXL, JYSK, LIDL, CARREFOUR Colentina, SP. FUNDENI, REST. MARGINENI, COMPLEXUL DRAGONUL ROSU.

In ansamblu se afla: City Wellness(fitnes, piscina, spa, etc), Restaurant Serendipity, cu terasa, Shop & Go, parculet de joaca pentru copii. statie de maxi-taxi. Blocul este dat in folosinta in 2015, et5/D+P+5E+M, 2 lifturi. Pret 41000Euro.

Detalii imobil Vand garsoniera,38mp utili,mobilata,utilata complet 41000Euro.

Camere 1
Strada Marului
Suprafata 38 m2
Etaj 5/6
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..