Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa Chiajna Militari Rezidence

105 m2, P+1, an constructie: 2014

105.000 €

Ultima actualizare: 26 Februarie 2019
Rata credit de la 2,186 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propietar, vand casa in complexul Avangarde City (un complex de 86 de case), in spate la Militari Rezidence, la 1 min de statia RATB, in apropiere de Mega Image, Lidl, Ocean Militari si viitorul campus scolar Militari Rezidence. An constructie 2014, P+1+pod care poate fi transformat in mansarda. Casa se vinde complet mobilata si utilata, (Mobexpert), cu toate electronicele si electrocasnicele. Dispune de doua locuri de parcare, terasa inchisa cu usi termopan osciloculisante, rulouri exterioare la toate ferestrele si usile, sistem de alarma + sistem de supraveghere video. Casa dispune si de o magazie anexata acesteia. Casa este foarte economica din punct de vedere a cheltuielior lunare, fiind foarte bine izolata. Relatii la telefon 0722466600.

Detalii imobil Vand casa Chiajna Militari Rezidence

Camere 3
Strada GENTIANEI
Suprafata 105 m2
Structura P+1
Bai 1
Suprafata teren 83 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..