Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, decomandat, lift,parcare, Zona Militari Residence

48 m2, 2/6, an constructie: 2018

40.500 €

Ultima actualizare: 18 Decembrie 2018
Rata credit de la 843 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Rezidential Orhideelor 4 va pune la dispozitie un apartament spatios in Complexul localizat pe Str Tineretului Nr 61-63 in apropiere de Militari Residence. Apartamentul se preda la cheie , suprafata utila 48 mp, bloc nou  constructie 2019, centrala propie, balcon, instalatii electrice + sanitare noi , izolatie termica , termopan, usa metalica, interfon, lift, loc parcare inclus in pret , structura beton  + caramida , finisaje premium si posibilitatea de alegere a acestora, canalizare.

COMISION 0%

TVA INCLUS IN PRET!

Detalii imobil Apartament 2 camere, decomandat, lift,parcare, Zona Militari Residence

Camere 2
Strada Tineretului nr 63
Suprafata 48 m2
Etaj 2/6
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..