Acest anunt nu mai este activ

Vila p+1+m Dragomiresti deal str. Teilor 140 m.p.

140 m2, p+1+m, an constructie: 2018

73.000 €

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2018
Rata credit de la 1,519 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

strada Teilor la doar 2 km de centura Bucuresti sau A1 vile noi individuale fara pereti comuni!! cu doua placi de beton,  suprafata utila de 140 mp, construite din beton si caramida  izolate cu polistiren 10 cm tamplarie Salamander . Suprafata terenului 250 mp , curti individuale si o parcare privata inchisa betonata de 200 m.p.  Trotuarele si aleile de acces sunt acoperite cu pavele Drumul de acces are latimea de 8 m si are toate utilitatile , canalizare moderna cu vacuum, apa la retea,gaze,curent  Aer curat, in apropierea padurii, zonade vile, fara blocuri.pretul in stadiul actual,,la  alb,, este de 73000 iar ,,la cheie,, de79000,  cumparatorul putand alege finisajele pe baza bugetelor de la dezvoltator

Detalii imobil Vila p+1+m Dragomiresti deal str. Teilor 140 m.p.

Camere 5
Strada teilor
Suprafata 140 m2
Structura p+1+m
Bai 2
Suprafata teren 250 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..