Acest anunt nu mai este activ

VILA INDIVIDUALA in minicomplex

140 m2, P+1+M, an constructie: 2018

74.900 €

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,515 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Dragomiresti Deal, strada Teilor la doar 2 km de centura Bucuresti sau A1 vile noi individuale fara pereti comuni!! cu doua placi de beton, suprafata utila de 140 mp, construite din beton si caramida izolate cu polistiren 10 cm tamplarie Salamander . Suprafata terenului 250 mp , curti individuale si o parcare privata inchisa betonata de 200 m.p.. Trotuarele si aleile de acces sunt acoperite cu pavele Drumul de acces are latimea de 8 m si are toate utilitatile , canalizare moderna cu vacuum, apa la retea. Accesul se face din centura Bucuresti si din A1 ,foarte aproape fiind centrul comercial Carrefour Militari ,Mobexpert ,Hornbach,galeriile Fashion Outlet,,Jumbo etc Se pot vinde in stadiul actual ,,la alb,, cu pretul de 74900 EURO sau ,,la cheie,,cu pretul de 79900 EURO , cumparatorul putand alege finisajele pe baza bugetelor alocate de dezvoltator astfel:pentru usi 500 lei/usa,pentru parchet 40 lei/mp,pentru bai 1500 lei/baie si balustrada 2500 lei .escriere ImobiliareDragomiresti Deal, strada Teilor la doar 2 km de centura Bucuresti sau A1 vile noi individuale fara pereti comuni!! cu doua placi de beton, suprafata utila de 140 mp, construite din beton si caramida izolate cu polistiren 10 cm tamplarie Salamander . Suprafata terenului 250 mp , curti individuale si o parcare privata inchisa betonata de 200 m.p.. Trotuarele si aleile de acces sunt acoperite cu pavele Drumul de acces are latimea de 8 m si are toate utilitatile , canalizare moderna cu vacuum, apa la retea. Accesul se face din centura Bucuresti si din A1 ,foarte aproape fiind centrul comercial Carrefour Militari ,Mobexpert ,Hornbach,galeriile Fashion Outlet,,Jumbo etc Se pot vinde in stadiul actual ,,la alb,, cu pretul de 74900 EURO sau ,,la cheie,,cu pretul de 79900 EURO , cumparatorul putand alege finisajele pe baza bugetelor alocate de dezvoltator astfel:pentru usi 500 lei/usa,pentru parchet 40 lei/mp,pentru bai 1500 lei/baie si balustrada 2500 lei .

Detalii imobil VILA INDIVIDUALA in minicomplex

Camere 4
Strada TEILOR
Suprafata 140 m2
Structura P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 250 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..