Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila - Copaceni Ilfov

320 m2, p+m+pod, an constructie: 2010

188.000 €

Ultima actualizare: 27 Iulie 2018
Rata credit de la 3,824 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

3 bai, 2 balcoane, 6 camere, 2 dressig, garaj, finisaje calitate, 7 camere, 10 minute Bucuresti, Toate actele, disponibil imediat.Vanzare casa p+e comuna Copaceni Judetul Ilfov, situata la 9 km de  Bucuresti Deschidere de 15mlNivel constructive: P+M+pod !!!Suprafata construita: 320 mpAmprenta sol: 160 mp-foisor cu bucatarie si baie 42 m. patrati-alimentat separat cu utilitati .-suprafata totala teren 1110m.patrati cu livada pe rod.-tamplarie veka-tigla metalica Gerald (garantie )-statie epurare-proprie ( garantie  )-2 surse de apa (loc. +put)-electric trifazat in toata casa(ptr. Cunoscatori curenti vitali separati ptr. Generator,intrerupatoare cap -cruce,cap-scara toate aparatele marca Vimar).-poarta intrare si usa garaj pe telecomanda (garantie )-monitorizare infrarosu - 4 camere video ( garantie ) + sistem de interior in infrarosu pe 3 cititoare.- gard intre vecini din lemn la 2 metri inaltime,cu 2 fete cu o fundatie de 80 cm )-fata - spate - gard beton, numar etaj: 1, numar camere: 7, numar loc de parcare: 5, numar bai: 3+1 (foisor) .-Direct Propietar !

Detalii imobil Vila - Copaceni Ilfov

Camere 7
Strada Paduri
Suprafata 320 m2
Structura p+m+pod
Bai 3
Suprafata teren 1110 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..