Acest anunt nu mai este activ

Casa Snagov, Ghermanesti, Str Alba Iulia

144 m2, P+1 E, an constructie: 1992

98.500 €

Ultima actualizare: 6 August 2018
Rata credit de la 1,961 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa P+1E, renovata 2017 cu o suprafata utila 144 mp compusa din parter cu o suprafata de 85,94 mp, 3 camere, baie, bucatarie, vestibul si etaj 58,01 mp, compus din 3 camere, baie si balcon cu o suprafata de 5,86 mp.Finisaje noi, obiecte sanitare noi, tamplarie pvc, racordata la utilitati apa, gaze,canal, disponibila.

Detalii imobil Casa Snagov, Ghermanesti, Str Alba Iulia

Camere 6
Strada Alba Iulia
Suprafata 144 m2
Structura P+1 E
Bai 2
Suprafata teren 810 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1992
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..