Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa si teren in Tintava

400 m2, P+1, an constructie: 1982

110.000 €

Ultima actualizare: 3 Iulie 2018
Rata credit de la 2,235 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila P+E 200 mp pe nivel din 1982  in Tintava, jud. Gr, situata pe DJ401A, dupa com. Domnesti, la 18 km de Bucuresti, cu o sup. totala de 2.732 mp, deschidere 24 m, compusa din living 35 mp, bucatarie 20 mp, 4 dormitoare, 2 bai, camera tehnica, pivnita, bucatarie de vara, camera pentru gratar, 2 holuri, 2 balcoane de cate 12 m inchise, garaj, dresing, camera cu acces la mansarda.

            Utilitati: Apa de la retea, curent 220 si 380, ct pe lemne Hoterm de 28 kw si ct electrica RAY de 18 kw, racordate la calorifere (15) prin tevi de cupru, boiler, telefon fix, internet, 2 tv cablu , g, f, p, t, aer conditionat, 3 puturi cu pompe, magazii si spatii pentru pasari.

            Terenul: curte de flori perene, alei de gard viu buxus si arbusti: curte pavata acces masina in garaj : curte cu gazon, foisor, arbusti, brazi: gradina de zarzavat/legume, capsuni, vie pe rod, livada cu 30 pomi fructiferi.

            Pret: 110.000 Euro, negociabil. Se preda semimobilata, inclusiv utilaje/scule (motocultor, generator electric, masini de tuns gazonul, de dat zapada, motocoasa etc).

Detalii imobil Casa si teren in Tintava

Camere 8
Strada DJ401A
Suprafata 400 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 2732 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1982
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: casa / vila 6 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..