Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa complet mobilata Snagov - Ghermanesti la pret de apartament

140 m2, P+MANSARDA, an constructie: 2008

100.000 €

Ultima actualizare: 26 Aprilie 2018
Rata credit de la 2,069 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa combinata construita de firma certificata ISO 9001 in 2008 (inca in garantie structurala), doua bai, doua dormitoare, sufragerie, holuri, bucatarie, balcon descoperit 12,3 m2, terasa acoperita 3,2 m2, terasa descoperita 8 m2. Casa este complet mobilata,
izolata termic, echipata cu aer conditionat (2 buc), centrala pe gaz, televizoare LCD (3 buc), frigider, masina de spalat, jaluzele metalice, plase tantari ; alimentarea cu apa din put propriu cu hidrofor, deversarea in fose septice. Toate materialele folosite au certificatele de calitate la dosarul de construire al casei.
Suprafata teren 704 m2(gazon si pomi fructiferi) -Garaj 19m2
Locatie Snagov-Ghermanesti, 800 m pana la Padurea Snagov si 800 m
pana la iesirea publica la Lacul Snagov.                                        

Detalii imobil Vand casa complet mobilata Snagov - Ghermanesti la pret de apartament

Camere 8
Strada Intr Razboieni
Suprafata 140 m2
Structura P+MANSARDA
Bai 2
Suprafata teren 704 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..