Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vilă individuală superbă P+1 cu 4 camere si 3 bai - Proiect UNIC

106 m2, P+1, an constructie: 2018

89.000 €

Ultima actualizare: 18 Martie 2018
Rata credit de la 1,803 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proiect unic din punct de vedere al designului, calitatii materialelor si al executiei.
SUNFLOWER RESIDENCE - o casa construită să iubească soarele!!Racoroasă pe timp de vară datorită suprafetelor mari vitrate si calduroasă iarna, prin conceptul său gandit exclusiv sa absoarbă caldura in timpul iernii si sa fie ferita de razele directe ale soarelui pe timpul verii. (celor interesati putem pune la dispozitie pe email simulari video ale studiilor de insorire)
DRUM ASTFALTAT plus toate utilitatile, gaze si centrala termica, electricitate, apa din put betonat cu hidrofor, canalizare cu fosa din beton.
PARTER: Un living spatios si luminos, bucatarie open space cu posibilitatea de a fi separata prin montarea unor usi glisante, grup sanitar de serviciu, vestibul, terasa mare la bucatarie.ETAJ: 3 camere spatioase (camera matrimoniala cu baie separata si 2 camere plus o baie pe hol.Curte libera de cca 200 mp
Detalii tehnice: costructie pe cadre de beton armat, caramida Porotherm, tamplarie colorata Rehau cu 5 camere si sticla low-e, tabla tip Lindab, termoizolatie cu polistiren de 10 cm, vata minerala la acoperis
BONUS: proiect tehnic pentru exectutia mobilierului conform propunerilor din randari.
Alte informatii relevante: - terasa insorita protejata prin consola etaj, cu acces direct din bucatarie si living.- loc rezervat pentru gratar in legatura directa cu terasa.- gradina ce invaluie locuinta pe 3 laturi (in fata tuturor ferestrelor), ca spatiu de relaxare sau loc de joaca usor de supravegheat din interior- posibilitate aprovizionare directa bucatarie din zona de parcare prin intermediul terasei- acces locuinta protejat de intemperii prin consola etaj, in legatura directa cu locurile de parcare asigurate in incinta curtii- hol de acces (vestibul) cu nisa de depozitare generoasa pt. haine si pantofi, actioneaza si ca tampon termic / vizual- 2 bai (matrimoniala+copii) la etaj, cu iluminare si ventilatie naturale asigurate- zona bucatarie gandita pt. o mobilare eficienta tip L, cu elementele inalte ascunse in nisa dedicata pt. a nu incarca vizual/fizic spatiul si a asigur fluxuri fluide de circulatie- orientare in mod exclusiv catre SUD-EST pentru toate spatiile de locuit (living, bucatarie, 3 dormitoare), respectiv asigurarea iluminarii naturale si insoririi interioarelor.- ferestre generoase, performante dpdv termic si mecanic, asigura deschiderea ampla a locuintei prin iluminare naturala, insorire si perspectiva- scara din beton armat, proiectata cf. normativului NP 063-02, pentru asigurarea confortului si sigurantei utilizatorilor- spatiu de depozitare/expunere asigurat sub scara- scara deschisa catre living cu o senzatie ascendenta sporita prin iluminarea bogata superioara, insa cu zona de pornire in proximitatea imediata a vestibulului, pentru a nu se crea fluxurile inutile in zonele de zi (si intimitate in utilizarea locuintei)- iluminare naturala hol de distributie etaj- fluxuri de circulatie interioara eficiente, directe si clare, cu o latime corecta- zona rezervata pentru masina de spalat rufe la etaj- living, bucatarie si dormitoare cu suprafete corecte, asigurandu-se valorile impuse cf. normativului privind proiectarea cladirilor de locuinte NP 057-02, Legii Locuintei nr. 114/1996 si OMS 119/2014- inaltimi interioare libere corecte- distributie functionala atent gandita, se asigura nise de depozitare, expunere, lucru, etc.- relatii corecte intre spatiile locuintei- bai eficient configurate

Detalii imobil Vilă individuală superbă P+1 cu 4 camere si 3 bai - Proiect UNIC

Camere 4
Strada Intre vii
Suprafata 106 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 272 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..